Új önközpontosító CGPL szériájú hosszú löketű párhuzamos megfogó

Új Camozzi CPGL szériájú önközpontosító hosszú löketű párhuzamos megfogó

A CGPL szériájú hosszú löketű párhuzamos megfogó rugalmas és hatékony megoldást nyújt korlátozott beépítési méretek esetén is. Az integrált golyócsapágyas vezetés és a könnyű, kompakt kialakítás lehetővé teszi a munkadarabok gyors és pontos mozgatását még nagy ciklusszámú alkalmazásokban is. Lapos felépítésének köszönhetően ez a párhuzamos megfogó a nagymértékű terheléseket és gyorsulásokat jól tolerálja, így ideális megoldás az összeszerelő és az ipari robotos alkalmazásokhoz egyaránt.

Mitől tűnik ki a CGPL széria?

A nagy sebességű és nagy pontosságú összeszerelési feladatok egyre jobban igénylik a korszerű folyamatokat és az élvonalbeli technológiai megoldásokat. CGPL sorozatú megfogóink zökkenőmentesen kielégítik ezt az igényt, így ideálisak olyan alkalmazásokhoz, mint a pick&place, behelyezés és áthelyezés, köszönhetően a kivételes nyitási és zárási sebességüknek, valamint a pofák precíz ismétlési pontosságának.

Műszaki jellemzők

CGPL sorozatú megfogóink nagy teljesítményű robotmegfogók, amelyek még nagy gyorsulásoknak kitéve is garantálják a pontosságot és tartósságot.

Kompakt kialakítás és méret: tovább csökkentett magasság, lapos kialakítás, amely képes ellenállni a nagy terheléseknek és gyorsulásoknak.

Rugalmasság: széles löketválaszték, amely lehetővé teszi a változó méretű alkatrészek maximális precizitással történő kezelését.

Golyóscsapágyas vezetők: nagyobb terhelhetőséget garantálnak még szűk helyen, gyors nyitási és zárási sebességet biztosítanak, segítve a ciklusidő csökkentését.

    Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

    camozzi megfogó cgpl

      Kérdésed van?

      Kérjük, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével:

      Elolvastam és elfogadtam az Adatvédelmi nyilatkozatot