Megjelent a UR30!

UR30

NAGY TEHERBÍRÁSÚ, KOMPAKT KOBOT

A UR 30 nagy terheket képes emelni, miközben kompakt alapterületen elfér az együttműködő környezetben. 30 kg-os emelési kapacitásával és 1300 mm-es kinyúlásával ez a robot képes a megmunkálógépek nagyobb munkadarabbal történő ellátására, nehéz termékeket raklapozni és hatékonyan támogatni a nagy nyomatékú csavarozást

2024 április végéig leadott rendelés esetén, kedvezményben részesül továbbá két helyet biztosítunk a kétnapos, oktató által tartott alapképzésre.

    Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem.

    MI VAN A DOBOZBAN

    Az UR30 alapcsomag tartalmaz egy UR30 robotkart, egy vezérlődobozt, egy 3PE TP-t (tanítóegység integrált 3-pozíciós aktiváló eszközzel), egy tápkábelt, egy kábelt a kar és a vezérlődoboz csatlakoztatására, valamint a dokumentációt. Az alkalmazási készletek vagy egyéb opciók nem képezik az UR30 alapcsomag részét, azokat külön kell megrendelni.

    3PE TANÍTÓEGYSÉG

    Az UR30-at alapértelmezés szerint egy 3-pozíciós aktiváló eszközzel, egy úgynevezett 3PE TP-vel szállítjuk. A tanítóegységen megtalálható a piacvezető szoftverünk, a PolyScope, amellyel a kobotot vezérelheti, és garantálja az optimális biztonságot a robothoz közeli munkavégzés során.

    VEZÉRLŐDOBOZ

    Az UR30 standard vezérlődobozának súlya bármilyen környezetbe építve mindössze 12 kg, és a TP optimális tárolása érdekében egy tartót is kínál. A vezérlő az áramellátás, a biztonsági funkciók és a kommunikáció központjaként szolgál, kompakt és hatékony megoldást nyújtva az UR30 rendszer működésének irányítására.

    MOZGÁSVEZÉRLÉS

    Az UR30 szoftverfejlesztéseket kapott, hogy a kar mechanikájára és az új csuklóarchitektúrára nehezedő terhelést a lehető legkisebbre csökkentsék.

    Használja ki a kobotok teljes sebességtartományát és gyorsulását, akkor is, ha a maximális hasznos terhet a maximális hatótávolságra emeli.

      Kérdésed van?

      Kérjük, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével:

      Elolvastam és elfogadtam az Adatvédelmi nyilatkozatot